PODJETNIŠKI IZZIV

Center za kreativne industrije v sodelovanju z Beti objavlja podjetniški izziv. Kreativni pogon: BETI Rok za prijavo: 20. feb 2022

PODJETNIŠKI IZZIV

Beti d.d. vabi k sodelovanju ustvarjalce, oblikovalce oz. arhitekte, ki imajo znanja in izkušnje na področju priprave in postavitve kreativnega sejemskega prostora ter prve predstavitve podjetja na sejmu Techtextil Frankfurt, ki bo potekal med 21. in 24. junijem 2022. Zato vabimo k sodelovanju oblikovalce oz. arhitekte, ki bodo podprli podjetje pri oblikovanju postavitve sejemskega prostora, načrtovanju trženjskih pristopov in pripravi trženjskih gradiv za predstavitev na sejmu.

Skupaj z izbranimi ustvarjalci želimo zasnovati inovativen, kreativen in trajnosten način sejemske predstavitve podjetja in izdelkov, kar pomeni grafično zasnovo in izgled sejemskega prostora, gradiv za sejemski nastop ter kreativni način predstavitve glavnega izdelka, barvane preje oz. izdelkov iz preje.

Za področje oblikovanja sejemskega prostora in sejemskega nastopa se bo naredil izbor na podlagi referenc in razgovorov s prijavljenimi ustvarjalci za pripravo konkretne rešitve in ponudbe. Izbrali bomo enega ustvarjalca ali podjetje, s katerim bo podjetje sklenilo sodelovanje oz. pogodbo o sodelovanju, na podlagi ponudbe ustvarjalca oz. ustvarjalnega podjetja.

Prijave na spodnjem naslovu:

CKI: Kreativni pogon

Politika piškotov